Препоръчителен размер на снимки 1917×746 пиксела. От това зависи качеството на видеото.

БОНУС ВИДЕО ЗА ВСЕКИ НОВ БИЗНЕС

Здравейте приятели,

Като напълно нова смарт бизнес платформа, аз и моят екип решихме да предложим още един подарък, а именно да направим напълно безплатно продажбено видео за вашият бизнес! Видеото което ще Ви предложим е  от тип – слайд видео шаблон. Продажбено видео с цел да подтиква за действие  вашите потенциални клиенти. Даваме ви го в MP4 формат, времетраене 15-20 секунди. Ние хостваме, вие ползвате. Лесно за споделяне, само с връзка, не трябва да сваляте и качвате. Това сме го помислили:)

УСЛОВИЯ: Ако нямате никакви технически умения, ние ще вземем ваши снимки от Фейсбук и ще ги използваме за видеото. Вие трябва да ни дадете само текст, който да сложим. Ако имате затруднения, ние може и това да направим, вместо вас.

ВНИМАНИЕ: Видеото което ще получите, не подлежи на редакция и не може да бъде подменено. Сигурни сме че ще останете доволни от резултата и ще може да го споделяте във вашите социални профили. Запазваме, правото си да прекратим тази невероятна оферта по всяко време. Само бизнеси, които имат профил в ГидБот Черноморец могат да се възползват от тази оферта. Вижте мостра на видеото което предлагаме.